خانه
>
درباره ما
جستجویِ مبدأ ادبیات جهان شاید از پیگیریِ نجوایِ خیال انگیزِ نخستینی ممکن شود که بشریت توانسته بود، با آن، گردِ کشفِ آتش، در میانِ ترس و دلهره‎های گوناگون، پشت به تاریکی‎هایِ ناشناخته در گوشِ اجتماع همنوعانش بخواند تا شبِ آشفته‎ای را به صبح روشنی برسانند. صدایِ بر زمین کوفتن‎هایِ تقلیدی از رقص‎هایِ شبانه‎ی شکار یا هیاهویِ هماهنگِ جمعی برای ایجاد دلهره در نهاد دشمنانِ پنهان و آشکار، سبب خلق امیدی می‎شد که امروز به نوعی از هنر یا ادبیات اطلاق می‎شود؛ و یا ممکن است آوایِ خیالبافیِ یک بشرِ دیرینه از سرزمین‎هایِ دوری که به تنهایی رفتنی نبود، وسیله‎یِ ایجاد شجاعتی گردیده باشد که برای مهاجرتی طولانی به یمنِ آن همراهانی بیابد و این اولین داستان‎سُرایِ زمین برای اصنافش از ندیده‎های خود تصاویری جذاب و شگفت‎آور بسازد. با بستن چشم‎ها آن روزها را می‎شود در رویا دید و شنید؛ این ابتدای ادبیات جهان اگر که باشد اما در خلال آن، از نوشته های به جا مانده با خط هیراگیلیف بر سنگ, دیوار و پوست‎ها یا منشور‎هایِ صلحِ میخی بر کتیبه‎ها و نگاره‎ها گرفته تا کتوب صحافی شده خطیِ به یادگار مانده از نوابغِ بشر که گاه تاریخ را می‎نگاشتند، گاه در چهره‎ی نمایشنامه نویسان میدان‎های شلوغ نمایش (مملو از چشمانِ براقِ تماشاگران) ظاهر می‎شدند و گاه در نقش پیام رسانان اخلاق و علم شعر می‎سراییدند، بودند و دیگرانی که با دغدغه نجاتِ زبان ملیِ خود به توسکانی, پارسی, سانسکریت, انگلیسی, اسپانیولی و قص الی هذا می‎نگاشتند. همه اینها را باید بخشی از گستره‎یِ تاریخ ادبیات دانست که به خودی خود گونه ما را منحصر به فرد معرفی می‎کند. تصور ابتدا در جایی که هستیم و یا حتی آن‏‎گونه که در پایان خواهیم بود، همه دستاوردهای دیگر هنر می‎تواند باشد.
آری وسعت ادبیات به وسعت ذهن هاست چنان که پهنای آسمان را می توان با آن مقایسه نمود و همین موضوع دلیل محکم چرایی است که چگونه هنوز از کنار آتش تا ایستگاه‎هایِ فضایی، یعنی بر، یا روی زمین به دیده‎یِ شاعرانه به خود یا هستی می نگریم.
اگرچه کسی به درستی نمی‎داند که عمر ادبیات ایران تا چه اندازه با نخستین لحظه‎های عمر ادبیات جهان فاصله داشته است اما قدمت و کیفیت این هنر در تاریخ حتی در میان ملل گوناگون صد البته با وجود هر آنچه بد که بر آن و این مرز و بوم رفته، هرگز بر کسی پوشیده نیست و می‎بینیم که هم‎چنان، چگونه بر بامِ جاودان ِگذشته‎یِ هنر در کنار نوابغ دیگر, بی شمار از ادیبان ایرانی با آثار اعجاب انگیزی به نظم به نثر با قلم هاشان ایستاده اند. هر آینه ملت این کشور متمدن هرگز از بزرگان خود غافل نبوده و همیشه قدردانِ هنرمندانِ جاوید خود بوده‎اند و خواهند بود, در حالی که به دیده‎یِ احترام و توجهِ مناسب بر شاعرانِ و نویسندگان سایر کشور های جهان (در حال و گذشته) می نگرند. پس با وجودی که روزمرگی و مشکلات دنیای متمدن یا اقتصاد تاثیرات منفی زیادی بر توجهات به وجود آورده است اما اهمیتِ ادبیات همیشه در نظر ایرانیان مهم و پا برجا بوده و به امید خواهد ماند.
سایت کاغذ صوتی بر آن است تا برای سهولت استفاده از آثار ادبی بر اساس معیارهای مناسب، منتخبِ کوچکی از دریایِ بی‎کرانِ ادبیات ایران و جهان گرد آورد تا هموطنانِ عزیز در قالبِ فایل‌های صوتی یا متنی در کتاب خانه‎های خود بگنجانند. در این مسیر همکاری انتشارات و هنرمندان محترم (گویندگان, نویسندگان و مترجمان) که راه را برای ارائه آثار دقیق و با کیفیت هموار می‏نمایند شایسته بهترین احترامات است و سایت کاغذ صوتی با فشردن دست هر یک و با نهایت فروتنی، سپاس, قدردانی و احترام بی‎نهایت خود را از پیش و تا همیشه به ایشان ابراز می‎کند
یادآور می شویم که در کاغذ صوتی هیچ گونه کتابی بدونِ اخذ مجوز های لازم و رضایتِ انتشارات و نویسندگان یا مترجمان ارائه نمی‎شود و علاقه‎مندان می‎توانید با خیال آسوده و از طریق نرم‎افزارهای اختصاصی موبایل (android-ios) یا به‎طور مستقیم از سایت کاغذ صوتی استفاده نمایید و در صورت تمایل به همکاری با سپری کردن آزمون‎های سطح‎سنجی آنلاین یا حضوری با ما در ارتباط باشند.
در نهایت امید آن داریم که روزی سرانه‎یِ مطالعه در کشور عزیزمان ایران به جایگاه شایسته‎‎یِ خود، یعنی برابر با نفسِ اهمیتِ ادبیاتِ ایران در جهان برسد.